dinsdag 15 januari 2013

Lekker je haar wassen met citrusvruchten van Garnier Fructis 2 in 1 shampoo


Aangezien ik nogal vaak last heb van droog, dof en statisch haar heb ik deze shampoo gekocht. Ik ben erg tevreden over dit product dus zodoende deze review. Deze review gaat over Garnier Fructis Shampoo 2 in 1 voor droog en beschadigd haar. Voor droog en beschadigd haar heeft Garnier Fructis ook nog een crèmespoeling en een haarmasker in het assortiment.
Garnier Fructis Shampoo 2 in 1

Garnier Fructis Shampoo 2 in 1 voor droog en beschadigd haar

Je haar heeft elke dag te lijden van o.a. de weersinvloeden, föhnen en stylen. Hierdoor beschadigd de buitenste schubbenlaag van het haar. Wanneer deze beschadigd is verliest het haar veerkracht en vitaliteit en wordt het dof, droog en onhandelbaar. Deze lijn van de Garnier shampoo is speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar weer glans en vitaliteit te geven.
Garnier laat zich inspireren door de natuur en gebruikt daarom ook zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten in hun producten. Aan deze shampoo is dan ook een versterkt actief vruchtenconcentraat toegevoegd met krachtgevende ingrediënten. Deze shampoo is verkrijgbaar bij supermarkt, drogist en webwinkels. 

Hoe is de Garnier shampoo verpakt?

De shampoo zit in een groene plastic fles met op de klikdop een donkergroen balletje ter grootte van een kleine knikker. De sticker op de voorkant van de fles vermeld de naam en het merk van het product, hoe vaak je het kan gebruiken en voor welk haar deze geschikt is. Droog en beschadigd haar wordt gekenmerkt door een gele streep met daarop de tekst. Op de achterkant van de fles staat informatie over de werking van de shampoo, de ingrediënten en de contactgegevens van de producent. Inhoud van deze fles is 250 ml en is tot 12 maanden na openen houdbaar.

Hoe ruikt de shampoo en wat is het effect van Garnier Fructis 2 in 1?

De shampoo heeft een frisse citrusvrucht (appel, limoen) geur. De kleur van de shampoo is wit en is wat dikker van structuur dan een gewone shampoo. Dit komt naar mijn idee doordat het een 2 in 1 shampoo is en er dus een conditioner in verwerkt is. Je hebt niet veel van deze shampoo nodig, hij schuimt voldoende. Het gebruik is gewoon als elke shampoo wassen en weer goed uitspoelen. Je hoeft het niet een bepaald aantal minuten in te laten trekken. Met een aparte conditioner is dit wel vaak het geval.
De shampoo ruikt lekker en je krijgt er dus wel een lekker fris en schoon gevoel bij na gebruik. Ik gebruik het nu bijna een week en merk dat mijn haar wel wat gladder is. Sterker is het naar mijn idee nog niet, maar dat is ook lastig te meten vind ik. De resultaten komen dus wel aardig overeen met wat er op de fles vermeld staat. Op de fles staat namelijk dat je haar gladder wordt en meer glanst na ongeveer 5 keer wassen met deze shampoo. Meer kracht volgt pas bij 10 of meer wasbeurten en zover ben ik nog niet. Deze shampoo kan je overigens elke dag gebruiken.

Conclusie

Ik ben erg tevreden over deze lekker fris geurende shampoo en zal het dus ook aanraden. Je merkt al redelijk snel resultaat qua zowel glans als doorkambaarheid.
Een nadeel aan de fles vind ik dat het een volledig gladde fles is waardoor het nog wel eens uit je natte handen kan glippen onder de douche. Verder is de fles niet transparant dus je kunt niet goed zien hoeveel er nog in zit.

Algemene informatie

Product: Garnier Fructis Shampoo 2 in 1
Haartype: droog en beschadigd haar
Verpakking : Plastic fles
Inhoud: 250 ml
Prijs: 3 tot 5 euro
Verkrijgbaarheid: supermarkt, drogist, webshops

Garnier Fructis van L’Oréal

Garnier is een merk van het nog bekendere L’Oréal. L’Oréal heeft wereldwijd ruim 23 merken onder de paraplu, waaronder o.a.: Kérastase, Redken, Maybelline New York, Biotherm en Lancôme. L’Oréal viert dit jaar zijn 100ste verjaardag en heeft dus ruime ervaring in het ontwikkelen en produceren van verzorgingsproducten. De merken die onder de L’Oreal paraplu vallen worden verkocht in 130 landen.
Garnier verkoopt diverse producten voor gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, zonnecosmetica, styling, haarkleuring en haarverzorging
Koop ook producten voor haarverzorging direct bij Bol.com!