zaterdag 19 januari 2013

Andrélon Laagjes Accent Paste om de laagjes in jouw kapsel beter uit te laten komen

Zijn jouw geknipte laagjes ook zo slecht te zien een week na het kappersbezoek? Andrélon heeft een speciale lijn die jouw laagjes beter uit doet laten komen. In deze review mijn ervaring met de Andrélon laagjes accent paste. Doet dit echt wat het belooft?Andrélon Laagjes Accentlijn

De Andrélon Laagjes Accentlijn is een haarverzorgings- en stylinglijn die speciaal ontwikkeld is voor in laagjes geknipt haar. De aan deze lijn toegevoegde proteïne geeft de laagjes extra verzorging en definitie, waardoor ze beter uitkomen. In deze lijn zijn een shampoo, conditioner, serum, mousse en de accent paste te verkrijgen. Voor het beste effect wordt natuurlijk geadviseerd de complete lijn te gebruiken. In dit geval heb ik enkel de Laagjes Accent Paste gebruikt, zonder andere producten uit deze lijn.

Hoe is de Laagjes Accent Paste verpakt?

De Laagjes Accent Paste is verpakt in een plastic tube welke een iets groter formaat heeft dan een tandpasta. De tube is paars van kleur en op de voorzijde zie je een groen vlak met daarin een getekend dameshoofd met haar dat in laagjes is geknipt. Verder staat op de voorzijde vermeld dat je te maken hebt met de Laagjes Accent Paste en dat deze de laagjes in je haar accentueert. Onderaan staat nog vermeld dat het product makkelijk in het haar is te verdelen. Op de achterzijde staat het een en ander uitgelegd over de Accent Paste, alsook de gebruiksaanwijzing. Verder staan natuurlijk de ingrediënten vermeld en de gegevens van de producent. De plastic tube is voorzien van een stevige, paarse draaidop. Deze is plat waardoor je de tube dus op de dop kan plaatsen.

Hoe ziet de pasta er uit?

De pasta is wit van kleur. Het is behoorlijk aan de dikke kant en dus ook echt een pasta. Echter zodra je het in je handen wrijft wordt het al snel iets dunner en dus ook makkelijker te verdelen in je haar. Dit werd op de voorzijde van de verpakking al beloofd en deze belofte komt Andrélon dus zeker na. Je hebt van de stylingpasta niet veel nodig. Hoeveel je nodig hebt en hoe lang je met de tube kan doen is natuurlijk lastig te bepalen, omdat dit ook te maken heeft met hoe lang je haar is en hoeveel versteviging je haar nodig heeft. De ene persoon heeft heel gewillig haar, de ander niet. De stylingpasta ruikt naar een fruitige haargel.

Hoe moet je het gebruiken?

Het gebruik is simpel. De Laagjes Accent Paste verdelen over je handen en vervolgens in je droge haar kneden. De structuur van de stylingpasta is flexibel waardoor het zorgt voor een flexibele versteviging. Het wordt niet hard of vet, iets wat ook niet geheel onbelangrijk is. Gedurende de dag kan je het weer even wat opkneden als het niet naar je zin zit/hangt. Het zorgt op die manier voor een natuurlijke look. Iets wat ik zelf ook belangrijk vind is dat dit product ook makkelijk uit te wassen is.

Wat zijn de ingrediënten?

Aqua, Glycerine, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, PVP, Beheneth-10, Phenoxyethanol, PEG-150 Penthearythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides, Methylparaben, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Diazolidinyl Urea, Silica, Polysorbate 60, Parfum, Citral, Limonene

Conclusie

Het is een erg makkelijk en fijne stylingpasta. Het is makkelijk te verdelen en uit te wassen. Ook zorgt het voor een goede versteviging en het helpt inderdaad om de laagjes beter uit te laten komen. Ik denk alleen dat je dit effect ook kan bereiken met een ander stylingproduct. Wat het verschil maakt voor mij is dat deze stylingpasta een natuurlijke look behoudt en niet plakkerig of vet is. Ook vind ik het een voordeel dat je gedurende de dag je haar weer even op kan peppen door weer even in je haar te kneden. Het beste effect bereik je in de eerste weken nadat je haar door de kapper in laagjes is geknipt. Wanneer je te lang niet meer bij de kapper bent geweest en de laagjes er dus weer behoorlijk zijn uitgegroeid, verliest ook deze stylingpasta zijn kracht. Je kunt er natuurlijk geen wonderen van verwachten. Wil je je laagjes wat meer laten opvallen, terwijl het toch natuurlijk blijft ogen, dan is dit een goed product om te gebruiken. Ik kan het daarom ook zeker aanraden!

Algemene informatie

Merk: Andrélon
Product: Laagjes Accent Paste
Fabrikant: Unilever Nederland B.V.
Geschikt voor: (half-) lang haar dat in laagjes is geknipt
Verpakking: Plastic tube
Inhoud: 100 ml
Houdbaar tot: 12 maanden na openen
Website: www.andrelon.nl
Verkrijgbaarheid: supermarkt, drogist, webshops
Prijs: rond de 4 euro

Andrélon

Andrélon is een verbastering van de naam van oprichter André de Jong. Deze kapper besloot in de jaren veertig zelf shampoo en andere verzorgingsproducten te gaan produceren. Inmiddels is deze kleine fabriek uitgegroeid tot een van de grotere merken van verzorgingsproducten in Nederland. Andrélon is onderdeel van Unilever Nederland.Ook voor haarverzorging kan je terecht bij Bol.com!